Keho kuntoon

Haluatko kohottaa kuntoa, parantaa elämäntapojasi ja saada enemmän energiaa arjessa jaksamiseen tai kovempaan treenaamiseen?

Keho kuntoon on yksilöllisesti räätälöity ohjelma tavoitteidesi saavuttamiseksi. Sinun ei tarvitse olla kuntosalin jäsen, sillä kaikki harjoitukset voi suorittaa kotona ilman välineitä. Mikäli kaipaat lisäpainoja ja käyt salilla, ohjelmat tehdään niin, että voit suorittaa ne omalla salillasi. Harjoitteet ovat pääosin tehokkaita toiminnalisia kehonpainoharjoitteita.

Keho kuntoon- ohjelma sisältää fysioterapeuttisen kehon tutkimuksen, jossa kartoitetaan kehon heikkoidet, käydään läpi omat tavoitteet ja tehdään kuntosuunnitelma niiden tavoittamiseksi. Suunnitelma sisältää myös ravinto vinkkejä.

Ohjelmat teen koulutettuna fysioterapeuttina sekä pitkän linjan urheilijana. Olen harrastanut ja testannut monia eri lajeja sekä erilaisia ruokavalioita, joista olen yhdistänyt tehokkaimmat ja toimivammat kokonaisuudeksi.
Käytän näitä kunto- sekä ravintovinkkejä itse. Pystyn takaamaan niiden toimivuuden, mikäli vain sitoudut noudattamaan ohjeita.
Kyseessä ei ole monimutkaisia ja vaikeita reseptejä vaan yksinkertaisesti keskityn puhtaaseen ruokaan ja siihen, että sitä on tarpeeksi.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse:
stina.hiltunen@fysio-ote.com