Oma esittely

Stina Hiltunen

Olen kotoisin pohjanmaalta Vaasasta. Valmistuin fysioterapeutiksi Seinäjoen AMK:sta 2010. Olen työskennellyt fysioterapiayrittäjänä 2011 lähtien. Fysioterapian lisäksi olen tehnyt paljon urheiluhierontaa, käynyt triggerpiste kurssin, osteopatiakoulu Atlaksen manuaalisen terapian kurssin ja tällä hetkellä minulla on vielä Suomen urheilufysioterapian kurssit muutamaa kurssia vaille valmiit.

Harrastan todella laajasti, lifestyle tyylisesti. Lajeihini kuuluu skeittaus eli rullalautailu, surffaus, wakeboarding sekä näitä tukeva lajinomainen harjoittelu salilla. Aiemmin olen pelannut salibandyä kakkosdivarissa, tanssinut hiphop- sekä streetdancea, yleisurheillut, ratsastanut, pelannut pesäpalloa sekä tennistä ja ennen lautalajeja harrastin crossfittiä sekä kehonpainoharjoittelua.

Mulla on omakohtaista kokemusta urheiluvammoista, isommista sekä pienemmistä, joten tiedän sen kuntoutumisen tuskan. Tiedän myös millä niistä vammoista kuntoutuu. Varaa aika niin hoidetaan sut kuntoon. Oli kiputila kehossa sitten mistä tahansa johtuva. Parhaani yritän, siitä voit olla varma 🙂

Anni Heino

Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta. Naprapaattina olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksiin sekä niiden toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Vastaanotolleni tavallisimmin hakeudutaan niska-, hartia- ja selkävaivojen, päänsäryn, hermopinteiden, puutumisten sekä lihas- ja nivelvaivojen vuoksi.

Itse olen ollut koko elämäni kiinnostunut urheilusta ja pelaan tällä hetkellä pesäpalloa, joten yleisesti urheilumaailma ja sen tuomat vammat ovat mielenkiinnonkohteeni. Tästä huolimatta oli liikunnallinen taustasi millainen tahansa, vaivasi selvittäminen kiinnostaa minua. Löydät vastaanottoni Fysio-otteen tiloista Töölöstä ja voit varata ajan Fysio-otteen nettiajanvarauksen kautta. Minut tavoittaa myös numerosta 045-2185733. Varaa minulle aika niin etsitään yhdessä sinulle kivuttomampi arki!