Fysioterapeutti / Osteopaattinen manuaalinen terapia

Stina Hiltunen


Olen kotoisin Vaasasta ja valmistuin fysioterapeutiksi Seinäjoen AMK:sta 2010. Olen työskennellyt fysioterapiayrittäjänä vuodesta 2011 lähtien ja fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi olen perehtynyt osteopaattiseen manuaaliseen terapiaan, urheiluhierontaan, fascioiden käsittelyyn, äitiysfysioterapiaan, opiskellut joogaohjaajaksi ja syventänyt ammattiosaamistani urheilufysioterapian kursseilla.

Urheilu kuuluu elämääni vahvasti, ja rakkaita harrastuksiani ovat skeittaus, lomareissuilla surffaus, kesäisin, wakeboarding, talvisin lumilautailu sekä näitä tukeva lajinomainen harjoittelu kuntosalilla. Aiemmin olen pelannut salibandyä kakkosdivarissa, tanssinut hiphop- sekä streetdancea, yleisurheillut, ratsastanut, pelannut pesäpalloa sekä tennistä ja ennen lautalajeja harrastin crossfittiä sekä kehonpainoharjoittelua.

Minulla on omakohtaista kokemusta mm polven eturistisiteen sekä polven kierukan vammoista sekä pienemmistä urheiluvammoista, ja osaan tukea
sinua kuntoutusprosessissasi!

Fysioterapeutti tukenasi aktiivisessa elämässä


Fysioterapeutti on kuntoutualan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti.

Fysioterapeutti vastaa itsenäisesti työnsä suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Hän ottaa huomioon eettiset ja lainsäädännölliset näkökulmat, fysioterapian vaikuttavuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden vaatimukset. Lisäksi hän huomioi asiakkaan ja perheen tilanteen ja toiminnan merkityksellisyyden.

Fysioterapeutin työ on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa. Fysioterapeutti toimii yhteistyössä asiakkaan, muiden asiakkaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien asiantuntijoiden kanssa sekä oman alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Fysioterapeutin tehtävänä on edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan terveyttä, liikettä, liikkumista ja toimintakykyä. Fysioterapeutit työskentelevät mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, erilaisissa kolmannen sektorin tehtävissä tai yrittäjänä.

.

Naprapaatti

Anni Heino


Olen valmistunut naprapaatiksi Kymenlaakson ammattikorkeakoulusta. Naprapaattina olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelinsairauksiin sekä niiden toimintahäiriöiden tutkimiseen, hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Vastaanotolleni tavallisimmin hakeudutaan niska-, hartia- ja selkävaivojen, päänsäryn, hermopinteiden, puutumisten sekä lihas- ja nivelvaivojen vuoksi.

Urheilu on kuulunut elämääni aina ja pelaan tällä hetkellä pesäpalloa, joten yleisesti urheilumaailma ja sen tuomat vammat ovat mielenkiinnonkohteeni. Haluan auttaa sinua vaivasi kanssa ja löytää juuri sinulle sopivan hoitomuodon.

Löydät vastaanottoni Fysio-Otteen tiloista Töölöstä ja voit varata ajan Fysio-otteen nettiajanvarauksen kautta. Minut tavoittaa myös numerosta 045-2185733. Varaa minulle aika niin etsitään yhdessä sinulle kivuttomampi arki!