Tietosuojaseloste

Keitä olemme

Fysio-Ote/ Jooga Helsinki

y-tunnus: 2430207-0

Verkkosivustomme: https://www.fysio-ote.com

Miksi Fysio- Ote kerää tietoa ?

Fysio-Ote kerää välttämätöntä tietoa markkinointia, yhteydenpitoa, hoitojen suorittamista ja laskustusta varten. Rekisterit tarkastetaan tasaisin väliajoin – kaikki tarpeettomat tiedot hävitetään.

Mitä tietoa kerätään ja kenelle sen jaamme ?

Emme jaa tai myy tietojasi.

Varatessasi ajan, tarvitsemme nimesi, puhelin numerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vahvistaa ajanvarauksen. Tiedot tallennetaan kolmannen osapuolen palvelimelle (Timma Oy) – he ovat GDPR:n mukainen toimija, joten voimme olla luottavaisia, että tietoja käsitellään asiallisesti.

Ostaessasi lahjakortin tarvitsemme perustietoja(Nimi, puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite), jotta pystymme toimittamaan lahjakortin sekä tarvittaessa laskun. Maksun välittäjänä toimii lemontree.fi. Emme käsittele pankki- tai luottokortti tietojasi.

Jos soitat tai lähetät meille sähköpostia saatamme tallentaa numerosi tai sähköposti osoitteesti, jotta takaisin vastaaminen on helpompaa. Hoitojen aikana emme voi vastata.

Tälle verkkosivustolle on asennettu Google Analytics, joka kerää anonyymiä tietoa tietoa kävijöistä – yksittäistä kävijää ei voi tunnistaa.

Fysio-Otteen markkinointi kumppani (Minivalmennukset/ Jani Rantala Oy) rakentaa Facebook kamppanjat. Niihin liittyviä yhteystiejoa pyydetään, jotta asiakkaalle voidaan varata aika sekä olla yhteydessä, mikäli asiakas on kamppanjaan tarttunut ja jättänyt lomakkeelle omat tarvittavat yhteystiedot (puhelin numero, sähköposti sekä nimi ja pyyntö, mikäli haluaa, että olemme häneen yhteydessä tai varaa ajan itse netin kautta). Minivalmennukset on GDPR:n mukainen toimija, joten tietoja käsitellään asiallisesti.

Myös Topborn Oy on Fysio- Otteen markkinointi kumppani. Heillä on pääsy näille verkkosivuille, Google Analyticsin sekä Google hakukone optimoinnin vuoksi. He eivät näe eivätkä pääse asiakkaiden tietoihin.

Turvallisuus

Fysio-Otteen sivuilla on käytössä SSL sertifikaatti, eli käytämme salattua https yhteyttä. Fysio-Otteen henkilökunta ja markkinointikumppanit ovat sitoutuneet käsittelemään tietoja huolellisesti ja luottamuksella.

Tietojen poisto/ näyttäminen

Jos haluat poistaa kaikki tietomme sinusta – ota yhteyttä stina@fysio-ote.info