Urheilufysioterapia

MITÄ ON URHEILUFYSIOTERAPIA ?

Urheilufysioterapiassa kehitetään ja ylläpidetään urheilijan toimintakykyä ja terveyttä. Urheilufysioterapiassa tehdään harjoittelua jolla pyritään ennalta ehkäisemään loukkaantumisia sekä lisäämään suorituskykyä. Harjoittelu tehdään lajin omaisesti eli tukemaan harrastettavaa lajia. Harjoitteet ovat tuki harjoitteita, erilaisia nopeus- maksimi- tai kestävyysvoima harjoitteita, ketteryys- tai liikkuvuus harjoitteita.

Mikäli urheilijalla on sattunut vamma, pyritään sitä kuntouttamaan ja kuntoutumisen aikana pitämään huolta peruskunnosta ja muista ominaisuuksista sekä auttamaan jaksamaan kuntoutus prosessissa mikäli se kestää pidempään. Myös mentaalipuolesta pidetään huolta sillä se on sidoksissa urheilijan hyvinvointiin ja suorituksiin. Urheilufysioterapiassa harjoittelu ja kuntoutus etenee progressiivisesti ja sen avulla varmistetaan turvallinen ja tehokas paluu urheiluun.

 

KUKA VOI TULLA URHEILUFYSIOTERAPIAAN ?

Kuka tahansa, joka haluaa parantaa suoritus- ja toimintakykyään on tervetullut urheilufysioterapiaan ! Harjoitteet laaditaan aina urheilijan omien tavoitteiden mukaan.

 

 

Urheilufysioterapia käynnit toteutetaan Töölön kisahallilla. Varaa kalenterista Urheilufysioterapia aika ja tavataan kisahallin kahviossa !

-Stina