Uni ja Hyvinvointi

Nukutko huonosti ja liian vähän ?

Olet väsymyksen takia kenties jättänyt harrastuksia väliin, karsinut sosiaalista elämääsi etkä jaksa tehdä kotitöitä. Myös työ uuvuttaa.

Haluaisit herätä edes JOSKUS aamuun virkeänä ja hyvin nukkuneena jotta sinulla olisi energiaa perheellesi, ystävillesi, harrastuksillesi ja voisit elää just sun näköistä elämää täysillä.

Kuulostaako tutulta ?

Ymmärrän itsekin uniongelmista pitkään kärsineenä, että hyvin nukuttu yö ja virkeänä herääminen saattaa kuulostaa utopistiselta ja mahdottomalta, saavuttamattomalta. Mä jouduin pahimmassa uniongelma vaiheessa luopumaan mun rakkaista harrastuksista, en jaksanut tavata mun ystäviä enkä todellakaan siivota. Töistä selviydyin, koska mulla on niin ihania asiakkaita ja rakastan mun työtä. Voimia ei kuitenkaan ollut muuhun kuin työntekoon.

Pahimmassa uniongelma vaiheessa kokeilin unilääkkeitä, joka johti siihen etten enää nukkunut ollenkaan. Tein aamuöisin kävelyitä ja hengittelin ulkona, keitin puuroa ja kävin vielä lämpimässä suihkussa kuuden aikaan aamulla. Tällä manööverillä nukahdin kahdeksi—kolmeksi tunniksi ja sitten olikin pakko lähteä töihin. Ne oli elämäni karseimipia kuukausia ja mä olen kokenut elämäni aikana kaikenlaista (joista myös nää uniongelmat johtuivat. Näistä voin kertoa sulle lisää ilmaisessa konsultaatio puhelussa,jonka voit varata ladattuasi ilmaisen oppaan, jos haluat niistä kuulla.)

Vuosien ajan olen heräillyt öisin useaksi tunniksi, stressannut unta ja sitä nukunko taaskaan – ja vuosien ajan kokeilin kaikki ulkoiset kikat mitä on tarjottu: vähennä somea, älä katso ruutuja ennen nukkumaan menoa, viilentänyt huoneen lämpötilaa, mennyt aiemmin sänkyyn ja kokeilut melatoniinia ja pahimpaan aikaan unilääkkeitä. 

Näistä mikään ei tuonut pitkäaikaista ratkaisiua.

Se on kuitenkin mahdollista, usko pois ! 

Löysin pitkäaikaisen ratkaisun itse eri metodeita tutkimalla, kokeilemalla, yhdistämällä niitä sekä kouluttautumalla asian tiimoilta. Aloin ymmärtää, ettei ulkoisilla tekijöillä ole niin suurta merkitystä kuin sisäisillä tekijöillä.

Olen nyt tuonut tämän tiedon yritystoimintaani ja Fysio-Ote -yrityksenä olen asiantuntijana auttamassa uniongelmien kanssa painivia saavuttamaan paremmat yöunet mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kolmentoista vuoden fysioterapeutti urani  aikana olen auttanut satoja asiakkaita vihdoin nukkumaan paremmin ilman vuosia kestävää rankkaa työtä tai turhien kokeilujen kautta yleisten virheiden tekemistä, jonka useimmat ihmiset yleensä joutuvat käymään läpi.

Tämä ei kuitenkaan ole mikään nappia painamalla ihme teko, vaan vaatii sinulta panostusta ja harjoitteiden toteuttamista ohjeiden mukaan.

Kuinka saavuttaa paremmin nukuttuja öitä seuraavan viikon aikana ilman unilääkkeisiin ja melatoniiniin turvautumista, ruutuajan vähentämistä tai huoneen villentämistä ?

Lataa ILMAINEN opas tästä

Oletko kyllästynyt nukkumaan huonosti? Olet kokeillut melatooniinia, mutta silti heräät kesken unien ja valvot sen jälkeen? Oletko väsynyt korkeaan sykkeeseen, joka häiritsee unen saamista tai uudelleen nukahtamista ?

Oletko laskenut huoneen lämpötilaa, vähentänyt ruutu aikaa ja syönyt kevyemmin iltaisin, mutta ongelmat vain jatkuvat ja mielessäsi on jo käynyt turvautua unilääkkeisiin ?

Jos et ole täysin jo heittänyt kirvestä kaivoon, saatat vielä toivoa, että hyvin nukkuminen ja energisenä aamuun herääminen on vielä mahdollista ja se on !

Autan uniongelmista kärsiviä asiakkaita saavuttamaan paremman yö unen mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Viimeisten kolmentoista vuoden aikana olen näyttänyt sadoille uni ongelmien kanssa kamppaileville, miten he voivat helpommin nukkua paremmin ilman vuosien kovaa työtä ja kokeilun ja erehdyksen kautta oppimista.

Olen oman kokemuksen sekä kouluttautumisen kautta onnistunut kehittämään metodin, joka toimii ja vaikuttaa ulkoisia syitä syvemmälle ja ratkaisee ongelman juurisyyn. Metodin avulla asiakkaat ovat nukkuneet useampana yönä viikossa paremmin kuin aiemmin ja elävät nyt energisempää ja heidän itsensä näköistä elämää !

Kärsin myös itse vakavista uni ongelmista kymmenen vuoden ajan ja olen vihdoin selättänyt ne näitä menetelmiä yhdistelemällä !

Voin auttaa myös sinua saavuttamaan saman !

Lataa ILMAINEN opas tästä

Seuraa vain kehittämääni metodia ja vähennät valvottujen tai

huonosti nukuttujen öiden määrää !

Hyvät yöunet ja energisempi elämä voi olla paljon helpompaa saavuttaa kuin luuletkaan. Monet ihmiset eivät yksinkertaisesti tiedä oikeita toimenpiteitä, mikä saa heidät käyttämään paljon enemmän aikaa kuin tarvitsisi. Olen tehnyt kaiken rankan työn puolestasi, joten sinun tarvitsee vain seurata askel askeleelta etenevää metodiani ja nukut paremmin kuin aiemmin.

Et vain säästä aikaa vaan, kun noudatat tarkasti neuvojani, saat aikaan myös paljon kokonaisvaltaisemman hyvinvoinnin ja energisemmän, itsesi näköisen elämän kuin koskaan pystyisit saavuttamaan yksin.

Jaksat taas sosialisoida ystävien ja perheen kanssa, olet läsnä, voit harrastaa ja alkaa miettiä, mitä oikeasti elämältäsi haluat sekä ottaa suunnan sitä kohti.

Ansaitset hyvän elämän !

Lataa ILMAINEN opas tästä

 

80% uniongelmista kärsivistä eivät pysty koskaan saavuttamaan hyvin nukuttuja öitä ja energisempää elämää ilman oikeanlaista apua

Valitettavasti 80% uniongelmien kanssa painivista ei koskaan saavuta parempia yöunia ja energisempää elämää. Se ei ole heidän vikansa, heitä ei vain ole opetettu tekemään oikeita harjotteita. Sinun ei kuitenkaan tarvitse toimia näin.

Voin näyttää sinulle tarkalleen, mitä tein jotta sain nukuttua öitä heräämättä ja aloin pikku hiljaa heräämään aamuun levänneenä ja virkeänä ja miten asiakkaani alkoivat nukkumaan paremmin useampana yönä viikossa kuin aiemmin, käyttäen samoja strategioita.

Varaa hyvinvointianalyysi aikasi jo tänään nähdäksesi, kuinka voit saavuttaa samanlaisen tuloksen, ja tehdä sen paljon nopeammin kuin koskaan kuvittelit olevan mahdollista.

Lataa ILMAINEN opas tästä

 

Tässä on lyhyesti tärkeimmät asiat jotka käyn läpi

  • VAROITUS: Saatat olla vakavassa vaarassa menettää terveytesi ja elämän ilosiOletko ajatellut turvautua unilääkkeisiin kun huoneen viilennys tai painopeitto ei tehoa ?Niin minäkin olen ! Nyt näytän sinulle, miksi tämä altistaa sinut uniongelman kierteelle ja luo lisää pelkoa unesta ilman lääkkeitä.
  • Todistetusti toimiva metodi, jota olen käyttänyt ja sen avulla alkanut nukkua paremmin. Paljastan sinulle ajattomat strategiat, joita olen käyttänyt parempien yöunien saamiseksi itselleni ja asiakkailleni johdonmukaisesti viimeisten kymmenen vuoden aikana3 Yksinkertaista vinkkiä parempaan yöuneenNämä strategiat voivat auttaa sinua nukkumaan paremmin ja heräämään energisenä ja elämään näköistäsi elämää VUOSIA nopeammin kuin ajattelit sen olevan mahdollista

 

Säästä itsesi turhilta kokeiluilta ja virheistä oppimiselta käyttämällä malliani parempaan uneen ja energisempään, sinun näköiseen elämään !

Miksi tuhlata vuosia ponnistellen, yrittäen itse selvittää asioita? Voit säästää tämän ajan ja saada paljon paremman tuloksen, kun saat asiantuntijaneuvojan avun ja käytät malliani hyvien yö unien saavuttamiseksi. Se on kuin oikotie, joka tarjoaa sinulle myös energisemmän ja sinun näköisen elämän.

Oletko valmis nukkumaan paremmin ja elämään enemmän näköistäsi elämää ? Oletko valmis heräämään aamuun virkeänä ja levänneenä ? Et joudu enää stressaamaan unesta ja lopun ikääsi suorittamaan joka iltaisia uni rituaaleja. Lunasta nyt ILMAINEN OPAS, kun se vielä on mahdollista.