Personal trainerin kanssa saavutat tavotteesi


Haluatko kohottaa kuntoasi, parantaa elämäntapojasi ja saada enemmän energiaa arjessa jaksamiseen tai kovempaan treenaamiseen? Personal Trainingin avulla yksilöllisesti räätälöity ohjelma ohjaa sinua kohti tavoitteitasi. Suunnittelemme sinulle ohjelman jonka voit toteuttaa helpoimmillaan kotioloissa tai halutessasi kuntosalilla, milloin ohjelmat rakennetaan sen mukaan. Harjoitteet ovat pääosin tehokkaita toiminnalisia kehonpainoharjoitteita.

Keho Kuntoon – Personal Training ohjelma sisältää fysioterapeuttisen kehon tutkimuksen, jossa kartoitetaan kehosi kehityskohteet, käydään läpi omat tavoitteesi ja tehdään kuntosuunnitelma niiden tavoittamiseksi. Suunnitelma sisältää myös ravintovinkkejä.

Ohjelmat luo Stina koulutettuna fysioterapeuttina ja kokeneena urheilijana. Stina on harrastanut ja testannut monia eri lajeja sekä erilaisia ruokavalioita, joista hän on yhdistänyt tehokkaimmat ja toimivammat parhaaksi mahdolliseksi kokonaisuudeksi. Kyseessä ei ole monimutkaisia ja vaikeita reseptejä vaan keskittyminen puhtaaseen ruokaan ja siihen, että sitä on tarpeeksi. Toimiakseen ohjelma vaatii sitoutumista, kuten mikä tahansa elämäntaparemontti. Kiinnostuitko? Laita meille viestiä!

Tukenasi aktiivisessa elämässä


Fysioterapeutti on kuntoutualan ammattilainen ja terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin, lääkintävoimistelijan tai erikoislääkintävoimistelijan tutkinnon. Fysioterapeutin ammattinimikettä saa käyttää ja ammattia harjoittaa vain tutkinnon suorittanut fysioterapeutti.

Fysioterapeutti vastaa itsenäisesti työnsä suunnittelusta, toteutuksesta, arvioinnista ja kehittämisestä. Hän ottaa huomioon eettiset ja lainsäädännölliset näkökulmat, fysioterapian vaikuttavuuden, tehokkuuden ja taloudellisuuden vaatimukset. Lisäksi hän huomioi asiakkaan ja perheen tilanteen ja toiminnan merkityksellisyyden.

Fysioterapeutin työ on asiakaslähtöistä ja näyttöön perustuvaa. Fysioterapeutti toimii yhteistyössä asiakkaan, muiden asiakkaan hoitoon ja kuntoutukseen osallistuvien asiantuntijoiden kanssa sekä oman alansa asiantuntijana moniammatillisissa työryhmissä. Fysioterapeutin tehtävänä on edistää, palauttaa ja ylläpitää asiakkaan terveyttä, liikettä, liikkumista ja toimintakykyä. Fysioterapeutit työskentelevät mm. sairaaloissa, terveyskeskuksissa, tutkimus- ja hoitolaitoksissa, erilaisissa kolmannen sektorin tehtävissä tai yrittäjänä.

.

Asiakaspalaute vois tulla tähän